Zestaw do naprawy i czyszczenia kuchenek MUKA z Soto.
Informacje o produkcie
Soto to japońska marka, która weszła na rynek światowy w 2010 roku i specjalizuje się głównie w produkcji outdoorowych kuchenek i związanych z nimi akcesoriów. Jej założycielem jest Hajime Yamamoto, który w latach 80. pracował w fabryce palników, gdzie temperatury spadały zimą do -4°C, a rozgrzanie konwencjonalnych kuchenek zajmowało 2-3 minuty. Dlatego postanowił wynaleźć piecyk, który potrzebowałby tylko kilku sekund, aby się nagrzać. W ten sposób powstała mała, lekka i kompaktowa kuchenka, która może być używana bez problemu nawet w złych warunkach pogodowych i nadaje się do wszelkich aktywności na świeżym powietrzu.
Krisztián Vadovszky jest członkiem zespołu kucharzy, którzy starają się inspirować innych do gotowania na świeżym powietrzu. W dzisiejszym artykule przedstawia trzy proste przepisy, które możesz wypróbować podczas swojej następnej wycieczki.
Oczywiście, można spakować kilka bułek i kawałek salami do worka i ruszać w drogę. To może być fajny plan na niedzielny wypad z rodziną, ale na dłuższą wędrówkę to raczej nienajlepszy pomysł.
Nie chcesz już jeść na wycieczkach tylko zwykłych kanapek? Ugotuj sobie ciepły posiłek nawet na łonie natury! Co ze sobą zabrać i na co zwrócić uwagę, to wszystko znajdziesz w dzisiejszym artykule.