Gotowanie w plenerze
Poradniki
Nie chcesz już jeść na wycieczkach tylko zwykłych kanapek? Ugotuj sobie ciepły posiłek nawet na łonie natury! Co ze sobą zabrać i na co zwrócić uwagę, to wszystko znajdziesz w dzisiejszym artykule.
Podstawa Omnia Base ze stali nierdzewnej, która jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania piekarnika Omnia. Nadaje się do form podstawowych, form Maxi i form z powierzchnią nieprzywierającą.
Omnia składa się z podstawy, formy i pokrywy, które razem zapewniają ciepło od góry i od dołu. Piec, gotować i podgrzewać.
Podstawa ze stali nierdzewnej do piekarnika Omnia, niezbędna do jego prawidłowego funkcjonowania. Nadaje się do form podstawowych, form Maxi i form z powierzchnią nieprzywierającą.
Zastosowanie:
Podstawa musi być zawsze używana razem z formą i pokrywą Omnia. Dopiero gdy wszystkie trzy części są na miejscu, staje się on piekarnikiem. W podstawie nie powinno być wody. Jest to gorące powietrze, które ogrzewa spód formy Omnia.
Podstawa ze stali nierdzewnej nagrzewa się do temperatury > 300 °C/527 °F. Umieść Omnia na środku kuchenki i nigdy nie ustawiaj jej tak, aby spód dotykał bezpośrednio krawędzi kuchenki. Ze względu na wysoką temperaturę dolna część zmienia kolor. Podstawa bardzo się nagrzewa, a jej schłodzenie zajmuje dużo czasu.
Podstawa w kształcie misy musi być zawsze używana, niezależnie od używanej formy Omnia.
Producent | Omnia |
---|---|
Masa
|
150 g |
Wymiary
|
22,8 cm |
Materiał
|
Nerezová ocel |
Okres gwarancji | 2 lata |
EAN: | 7350029450588 |