Wszystko, czego potrzebujesz do dobrego posiłku, gdziekolwiek jesteś, w biurze, w podróży, to termos Legendary Classic Stanley 400 ml z łyżką/widelcem.
Informacje o produkcie
Legendarna amerykańska firmaStanley ® powstała w 1913 roku i od tego czasu udoskonala swój oryginalny legendarny produkt – termos. W tym czasie słynny wynalazca William Stanley Jr. wynalazł stalową butelkę izolacyjną - termos. Okazało się, że stal znacznie lepiej nadaje się do tego celu niż szkło stosowane do tej pory. W 1915 roku rozpoczęto masową produkcję próżniowych butelek izolacyjnych, dzbanków i kubków. W kolejnych latach produkt jest ulepszany do obecnej formy, a produkowanych jest znacznie więcej modeli.
Stanley ® zajmuje się produkcją i sprzedażą termosy, kubki termiczne i inny sprzęt do stołowania się poza domem.
Termos obiadowy w komplecie z łyżką/widelcem od producenta Stanley ma pojemność 400 ml. Wykonana jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Jest idealny do potraw takich jak różne zupy, sosy, makarony itp. Termoska utrzyma zawartość gorącą lub zimną do 7 godzin, w zależności od stopnia napełnienia termosu i rodzaju żywności. Posiada dodatkową podwójną ściankę z izolacją próżniową. Jest w 100% szczelny w każdej pozycji. Dzięki szerokiej szyjce termos można łatwo włożyć do niego jedzenie. Termos można myć w zmywarce.
Główne zalety termosu:
wykonany ze stali nierdzewnej 18/8
idealny do zup, gulaszów
termos utrzymuje ciepło lub zimno zawartości do 7 godzin
naturalnie wolne od BPA
podwójna ścianka z izolacją próżniową
odporny na korozję i działanie czynników atmosferycznych
szerokie otwarcie - korek gwintowany
łatwe pranie dzięki szerokiemu dekoltowi
łatwy dostęp do treści
100% szczelności w każdej pozycji
STANLEY 25 lat gwarancji
Wskazówka: termos można napełnić gorącą wodą i umieścić w nim np. jedzenie dla niemowląt w słoiku, torebce itp. Możesz też włożyć kiełbaski do termosu i zaskoczyć wszystkich, gdy otworzysz go na pikniku. Reszta niech zje zimny stek.
Wolisz być w górach niż w domu, ale kiedy pokryje je biały puch, masz wrażenie, że Twój sezon się skończył? Jesteś w błędzie, ośnieżony teren nie należy tylko do skialpinistów. Rakiety śnieżne pozwolą Ci wrócić na szlak.
Nie chcesz już jeść na wycieczkach tylko zwykłych kanapek? Ugotuj sobie ciepły posiłek nawet na łonie natury! Co ze sobą zabrać i na co zwrócić uwagę, to wszystko znajdziesz w dzisiejszym artykule.
Krisztián Vadovszky jest członkiem zespołu kucharzy, którzy starają się inspirować innych do gotowania na świeżym powietrzu. W dzisiejszym artykule przedstawia trzy proste przepisy, które możesz wypróbować podczas swojej następnej wycieczki.