Praktyczny termos obiadowy marki Stanley o pojemności 700 ml zadowoli każdego niejadka, który chce mieć jedzenie zawsze przy sobie i do tego w pożądanej temperaturze. Termoska pochodzi z serii Classiv.
Informacje o produkcie
Legendarna amerykańska firmaStanley ® powstała w 1913 roku i od tego czasu udoskonala swój oryginalny legendarny produkt – termos. W tym czasie słynny wynalazca William Stanley Jr. wynalazł stalową butelkę izolacyjną - termos. Okazało się, że stal znacznie lepiej nadaje się do tego celu niż szkło stosowane do tej pory. W 1915 roku rozpoczęto masową produkcję próżniowych butelek izolacyjnych, dzbanków i kubków. W kolejnych latach produkt jest ulepszany do obecnej formy, a produkowanych jest znacznie więcej modeli.
Stanley ® zajmuje się produkcją i sprzedażą termosy, kubki termiczne i inny sprzęt do stołowania się poza domem.
Termos obiadowy Stanley z serii Classic o pojemności 700 ml wykonany jest ze stali nierdzewnej 18/8. Termos może utrzymywać ciepło zawartości do 15 godzin/zimno do 18 godzin (nie dotyczy suchych produktów, takich jak ryż/makaron, w przypadku których czas utrzymywania ciepła jest krótszy), a jego podwójne ścianki zapewniają izolację próżniową. Termoska nie posiada izolujących okładzin lub powłok i jest również BPA free. Zamknięcie termosu jest wystarczająco szerokie, a jednocześnie w 100% szczelne w każdej pozycji. Po odkręceniu zakrętka służy jako miska na jedzenie. Termos można myć w zmywarce.
Główne cechy:
stal nierdzewna 18/8
pojemność 700 ml
100% szczelności
BPA free
zawartość utrzymuje ciepło przez 15 godzin/zimno do 18 godzin
Wolisz być w górach niż w domu, ale kiedy pokryje je biały puch, masz wrażenie, że Twój sezon się skończył? Jesteś w błędzie, ośnieżony teren nie należy tylko do skialpinistów. Rakiety śnieżne pozwolą Ci wrócić na szlak.
Nie chcesz już jeść na wycieczkach tylko zwykłych kanapek? Ugotuj sobie ciepły posiłek nawet na łonie natury! Co ze sobą zabrać i na co zwrócić uwagę, to wszystko znajdziesz w dzisiejszym artykule.
Krisztián Vadovszky jest członkiem zespołu kucharzy, którzy starają się inspirować innych do gotowania na świeżym powietrzu. W dzisiejszym artykule przedstawia trzy proste przepisy, które możesz wypróbować podczas swojej następnej wycieczki.