Termos obiadowy Hydro Flask Izolowany słoik na żywność ma pojemność 591 ml i utrzyma żywność w idealnej temperaturze bez względu na to, gdzie się wybierasz.
Informacje o produkcie
Firma Hydro Flask z siedzibą w Bend w stanie Oregon USA została założona w 2009 roku wraz z wprowadzeniem na rynek pierwszej w pełni izolowanej butelki. Do 2011 roku osiągnęły sprzedaż na poziomie 1 miliona sztuk. Następnie zwrócili się ku rynkowi piwnemu i wyprodukowali pierwsze izolowane naczynie na piwo (tzw. growler). I od tamtej pory się nie zatrzymali.
Obecnie oferują ponad 100 produktów w czterech kategoriach: nawodnienie, kawa, piwo i żywność.
Termos obiadowy Hydro Flask Izolowany słoik na żywność ma pojemność 591 ml i utrzyma żywność w idealnej temperaturze bez względu na to, gdzie się wybierasz. Termos jest łatwy do otwarcia, a dzięki szerokiej szyjce wygodnie jest spożywać ulubione potrawy, czy to gorące zupy, czy lody.
Ponadto, bez względu na to, jak je zapakujesz, żywność zawsze pozostanie szczelnie zamknięta i nigdzie się nie rozleje. Wytrzymała stal nierdzewna i specjalna opatentowana powłoka proszkowa są odporne na nieostrożne użytkowanie i nie wyślizgują się z dłoni.
Główne zalety Hydro Flask Izolowany słoik na żywność:
izolacja TempShield™ utrzymuje ciepło lub zimno żywności
konstrukcja dwuścienna
doskonała nasadka uszczelniająca
szerokokątna konstrukcja nadaje się do jedzenia w podróży
wykonany ze stali nierdzewnej
opatentowana, odporna na zarysowania powłoka proszkowa
chropowate wykończenie zapewnia pewny chwyt
konstrukcja ze stali nierdzewnej 18/8 Pro-Grade
nie zawiera BPA i ftalanów
Przedstawiamy Hydro Flask Izolowany słoik na żywność:
Wolisz być w górach niż w domu, ale kiedy pokryje je biały puch, masz wrażenie, że Twój sezon się skończył? Jesteś w błędzie, ośnieżony teren nie należy tylko do skialpinistów. Rakiety śnieżne pozwolą Ci wrócić na szlak.
Nie chcesz już jeść na wycieczkach tylko zwykłych kanapek? Ugotuj sobie ciepły posiłek nawet na łonie natury! Co ze sobą zabrać i na co zwrócić uwagę, to wszystko znajdziesz w dzisiejszym artykule.
Krisztián Vadovszky jest członkiem zespołu kucharzy, którzy starają się inspirować innych do gotowania na świeżym powietrzu. W dzisiejszym artykule przedstawia trzy proste przepisy, które możesz wypróbować podczas swojej następnej wycieczki.