Travellunch Makaron Napoli wegetariański 125 g
Suszona żywność
Profesjonalne odwodnione danie wegetariańskie Travellunch Pasta Napoli zawiera wszystkie ważne substancje dla ludzkiego organizmu, nawet podczas ekstremalnych ćwiczeń, a także świetnie smakuje.
Informacje o produkcie
Jeśli nie chcesz nosić ciężkich konserw podczas wędrówki i nadal cieszyć się dobrym posiłkiem po drodze, to jedzenie jest dla Ciebie Travellunch jest właściwym wyborem. Przygotowanie jest szybkie i bardzo proste. Wystarczy zalać jedzenie wrzątkiem, wymieszać, zamknąć torebkę i odstawić na 10-15 minut. Wartość energetyczna tych posiłków wynosi do 1900 kJ = 440 kcal.
Pojedyncza porcja wraz z opakowaniem waży 145 g, a podwójna porcja waży 280 g. Masa pojedynczej porcji bez opakowania wynosi 125 g, a podwójnej porcji 250 g.
Główne zalety posiłków Travellunch:
- waga lekka
- duża oszczędność miejsca w plecaku
- doskonały smak
- wysokiej jakości surowce
- nie zawiera konserwantów
- nie trzeba przechowywać w lodówce
- gotuje w pojemniku, nie wymaga dodatkowych naczyń
- krótki czas przygotowania
Średnie wartości odżywcze na 100 g suchego produktu:
Wartości odżywcze | 100 g |
Wartość energetyczna | 1510 kJ (357 kcal) |
Białko | 8,8 g |
Węglowodany | 64,6 g |
Tłuszcze | 7,1 g |
Prezentacja żywności Travellunch:
Parametry
- Producent
- Travellunch
- Masa
- 125 g
- Ilość porcji
- 1
- Rodzaje mięsa
- Bez mięsa
- Data ważności
- 4 lata
- Metoda przetwarzania
- Sypkie
- Rodzaj kuchni
- Włoska
- Wegetariańskie
- Tak
- Bezglutenowy
- Nie
- Okres gwarancji
- 2 lata
- Kod produktu
- 76013398
- EAN
- 4008097501444
O producencie
ProducentemTravellunch® jest niemiecka firma Simpert Reiter GmbH, która została założona w 1928 roku. W nowoczesnym zakładzie przetwórstwa spożywczego produkowane są biologiczno-ekologiczne dania gotowe, które były wielokrotnie nagradzane za swoją jakość. Za każdym opakowaniem Travellunch® stoi wieloletnie doświadczenie w produkcji milionów dań gotowych. Dzięki zastosowaniu specjalnej technologii w produkcji, dania te nie tracą nic ze swojego smaku ani wartości odżywczych i są pełnowartościowym posiłkiem, który w pełni Cię nasyci i doda niezbędnej energii w podróży.
Zasady stosowane podczas produkcji:
- kontrola bakteriologiczna surowców wsadowych i wyrobów gotowych
- wykorzystywanie tylko wysokiej jakości surowców i materiałów opakowaniowych
- dobrowolna kontrola przez sprawdzonego przez państwo chemika spożywczego
- rejestracja i zezwolenie UE jako zakład przetwórstwa mięsnego, podlegający surowym wymogom higienicznym
- ekstremalnie lekkie opakowanie (pusty worek waży ok. 10 g). opakowanie można łatwo zutylizować.
- produkcja mrożonej/odwodnionej żywności bez konserwantów
- produkcja mrożonej/odwodnionej żywność, która dostarcza organizmowi wszystkiego, czego potrzebuje, nawet przy największym obciążeniu