Kuchenka kempingowa Atos od firmy outdoorowej Meva ma wielofunkcyjne zastosowanie - można go zabrać na ryby, do chaty, pod namiot lub na kemping.
Informacje o produkcie
Meva Group to grupa firm produkcyjnych i handlowych skupiających się na ochronie środowiska. Jak wynika z zachowanego wypisu z rejestru handlowego, „Aciová společnost pro průmysl zbojem metalovým”, jak brzmiała dosłowna nazwa handlowa firmy, została założona 21 października 1898 roku w Pradze. Więcej o historii Mevy możesz przeczytać tutaj. W jej portfolio znajdują się pojemniki metalowe, kosze na śmieci i zastawa stołowa.
Dla nas bardzo interesujący jest jej dział skupiający się na sprzęcie outdoorowym, który produkuje kuchenki i naczynia przeznaczone do spędzania czasu na łonie natury, a także kuchenki gazowe, wędzarnie i lampy w bardzo atrakcyjnych cenach.
Kuchenka turystyczna (kempingowa) Atos Meva działa na wymienne wkłady PB. Nadaje się do podróży, wędkowania, namiotu. Wkład można wyjąć w dowolnym momencie.
Naciśnięcie przycisku na kuchence generuje impuls elektryczny, a powstała iskra zapala uwolniony gaz. To sprytne rozwiązanie eliminuje konieczność noszenia zapałek lub zapalniczki.
Krisztián Vadovszky jest członkiem zespołu kucharzy, którzy starają się inspirować innych do gotowania na świeżym powietrzu. W dzisiejszym artykule przedstawia trzy proste przepisy, które możesz wypróbować podczas swojej następnej wycieczki.
Oczywiście, można spakować kilka bułek i kawałek salami do worka i ruszać w drogę. To może być fajny plan na niedzielny wypad z rodziną, ale na dłuższą wędrówkę to raczej nienajlepszy pomysł.
Nie chcesz już jeść na wycieczkach tylko zwykłych kanapek? Ugotuj sobie ciepły posiłek nawet na łonie natury! Co ze sobą zabrać i na co zwrócić uwagę, to wszystko znajdziesz w dzisiejszym artykule.