Kubek termiczny KeepCup Helix Thermal M o pojemności 340 ml to wszechstronny wybór do herbaty, mrożonych napojów, smoothie i kawy.
Informacje o produkcie
Marka KeepCup wywodzi się ze słonecznego Melbourne w Australii. Jej historia sięga 1998 roku, kiedy to rodzeństwo Abigail i Jamie Forsyth wpadli na pomysł stworzenia wielorazowych kubków/filiżanek.
W tamtym czasie kubki jednorazowe zdominowały rynek i nie miały zamiaru ustąpić pola. Rosnąca ilość zużytych opakowań budziła coraz większe obawy o ich wpływ na środowisko, tym bardziej, że wiele z nich nie nadawało się do recyklingu. Chociaż na dopracowanie pierwszych kubków KeepCup trzeba było poczekać kolejnych 10 lat, to właśnie one stały się rozwiązaniem problemu nadmiernej ilości odpadów i ich negatywnego wpływu na planetę.
Wszechstronny kubek termiczny Helix Thermal M z KeepCup jest wykonany z nietoksycznych materiałów nadających się do recyklingu. Jeden z pierwszych kubków wielokrotnego użytku, który pasuje do większości uchwytów na napoje i ekspresów do kawy. Podwójne ścianki i stal nierdzewna zapewniają, że kubek utrzymuje tę samą temperaturę napoju przez długi czas. Szczelną pokrywę można rozłożyć na cztery części, co zapewnia długą żywotność i łatwe czyszczenie.
Główne cechy:
wszechstronny kubek termiczny o pojemności 340 ml
wykonane z nietoksycznych i nadających się do recyklingu materiałów
pasuje do większości uchwytów na napoje i ekspresów do kawy
Wolisz być w górach niż w domu, ale kiedy pokryje je biały puch, masz wrażenie, że Twój sezon się skończył? Jesteś w błędzie, ośnieżony teren nie należy tylko do skialpinistów. Rakiety śnieżne pozwolą Ci wrócić na szlak.
Nie chcesz już jeść na wycieczkach tylko zwykłych kanapek? Ugotuj sobie ciepły posiłek nawet na łonie natury! Co ze sobą zabrać i na co zwrócić uwagę, to wszystko znajdziesz w dzisiejszym artykule.
Krisztián Vadovszky jest członkiem zespołu kucharzy, którzy starają się inspirować innych do gotowania na świeżym powietrzu. W dzisiejszym artykule przedstawia trzy proste przepisy, które możesz wypróbować podczas swojej następnej wycieczki.